Vandaag vòòr 15.00 uur besteld, vandaag verstuurd

Gratis verzending vanaf €50,- in NL en BE

Klantbeoordelingen

Over ons

Studio Pets staat al meer dan 14 jaar aan de top in de wereld van dierenfotografie. Het brein en de motor achter Studio Pets is Myrna Huijing. Al van jongs af aan was ze gek op dieren en maakte ze foto’s van puppy’s en kittens. Inmiddels heeft Myrna thuis vier honden, runt ze een succesvol bedrijf en worden de producten van Studio Pets over de hele wereld verkocht.

Studio Pets kleurplaten met dieren

Wij houden van dieren

Studio Pets staat bekend om de foto’s van überschattige baby huisdieren met blikken die je hart spontaan doen smelten. Ons geheim? Dierenliefde, dierenliefde en o ja, dierenliefde. Het welzijn van alle dieren staat bij ons écht bovenaan. Blije dieren leveren namelijk de beste foto’s op en bovendien maakt het ons werk tot een feestje. We kennen alle dieren door en door en die info delen we graag met jou. Je kunt op onze site daarom alle informatie over het ‘model’ van jouw knuffel, schrijfboek of tas terugvinden. Superleuk toch?

Nederlands Design

Naast liefde voor dieren hebben we bij Studio Pets ook veel aandacht voor design en kleur. We volgen de laatste design ontwikkelingen op de voet. Met onze producten ben je dus altijd ‘on trend’. De leukste Studio Pets knuffels, stationery en cadeautjes vind je nu ook in een van onze brand stores. In deze kleurrijke winkels komt het concept tot zijn recht. Kom snel naar de Studio Pets Brand Store in Stadshart Amstelveen of in Westfield Mall of the Netherlands en ervaar het zelf!

Net echt

Alle producten van Studio Pets zijn gebaseerd op, of gedecoreerd door, foto’s van echte dieren en gemaakt van hoogwaardig materiaal. De ware emoties en uitdrukking van het dier zijn voor ons erg belangrijk. Het eindproduct moet net zo hoog schattigheidsgehalte hebben als een echte puppy of kitten. Zo worden de knuffels van Studio Pets met veel zorg gemaakt, we tweaken net zo lang tot ze dezelfde schattigheid hebben als in het echt. Dichter bij een eigen puppy of kitten komt het niet!

Jouw winkelwagen