• Internationale verzending
 • Gratis verzending vanaf €30,-
 • Voor 16 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
 • Klantbeoordelingen
  (5/5)

FAQ's

Alles wat je moet weten over bestellingen, bezorging en retourneren. Wordt jouw vraag hier niet beantwoord? Neem dan contact op met klantenservice. Dit kan via de chat op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur, door te mailen naar info@bymyrna.com of bel naar +31 297 349 789.

Verzending & levering
Wat is de levertijd?

De levertijd in Nederland bedraagt 1 tot 2 werkdagen.

Bestel je vanuit een ander land dan Nederland, dan kan het langer duren. Dit is afhankelijk van de bezorgservice. Wij versturen je bestelling in ieder geval binnen 2 werkdagen.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten voor Nederland bedragen €5,95. Bij bestellingen vanaf €30,- naar Nederland zijn de verzendkosten gratis.

Voor andere landen, gebruik de verzendkosten calculator in de checkout om de actuele verzendkosten te berekenen.

Ik heb iets besteld maar nog niets ontvangen, wat nu?

Binnen twee werkdagen na het plaatsen van je bestelling ontvang je de Track & Trace code per e-mail.

Heb je geen Track & Trace code ontvangen of klopt de informatie in de Track & Trace niet? Neem dan contact op met ons via e-mail naar shop@studiopets.com of bel naar +31 297 349 789 en wij helpen je zo snel mogelijk verder.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben wanneer ze het pakket komen brengen?

In Nederland komt DHL twee keer langs op een aangegeven tijd die je terug kunt vinden in de Track & Trace. Als het niet is gelukt om het pakket thuis af te leveren dan wordt je pakket bij het dichtstbijzijnde Pick Up Point van DHL afgeleverd. Voor meer informatie over je pakket kun je het beste direct contact opnemen met DHL.

Internationale verzendingen kunnen afwijken van de standaard voorwaarden.

Wanneer ontvang ik mijn track & trace?

Als je vóór 16.00 uur op een werkdag hebt besteld, ontvang je diezelfde avond nog de Track & Trace code. Bestellingen die geplaats zijn op werkdagen na 16:00 worden op eerstvolgende werkdag verwerkt. Bestellingen geplaats op vrijdag na 16:00 uur en in het weekend worden op maandag verwerkt. Zodra je pakket is aangemeld bij de vervoerder, ontvang je een email met de Track & Trace code.

Kan ik mijn bestelling zelf afhalen?

Je kunt de bestelling eventueel op komen halen op ons kantoor in Aalsmeer. Graag hierover contact opnemen per mail shop@studiopets.com.

Naar welke landen versturen jullie?

Wij kunnen wereldwijd orders versturen. Sommige landen zijn echter niet beschikbaar in ons bestelsysteem. Mail dan je bestelling naar shop@studiopets.com en wij zullen de verzendkosten voor je berekenen.

Welke bezorgopties zijn er?

Je pakket wordt bezorgd door DHL naar een huisadres.

Voor bestellingen naar het buitenland ligt dit anders. Daar wordt het pakket overgedragen aan een lokale vervoerder.

Mijn pakket is bezorgd, maar ik heb niets ontvangen. Waar is mijn pakket bezorgd?

Je hebt per e-mail Track & Trace informatie van ons ontvangen. Daarmee kan je zien waar jouw pakket zich op dit moment bevindt.

Staat in de Track & Trace dat het pakket is afgeleverd? Dan is het pakket hoogstwaarschijnlijk bij de buren afgegeven.

Is het pakket onvindbaar? Neem dan contact op met onze klantenservice via e-mail shop@studiopets.com of bel naar +31 297 349 789. Wij helpen jou meteen verder.

Bestellen
Kan ik vanuit het buitenland bestellen?

Jazeker! Wij bezorgen wereldwijd vanuit ons magazijn in Nederland.

Staat jouw land niet tussen de bezorgopties? Geen zorgen! Mail naar shop@studiopets.com en wij helpen je graag verder.

Wat is de status van mijn bestelling?

Je ontvangt een e-mail wanneer wij de order verwerkt hebben. Uiterlijk de volgende werkdag ontvang je een e-mail met Track & Trace informatie van ons. Daarmee kun je jouw pakket volgen.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen

Binnen een paar minuten na bestellen ontvang je een bevestigingsmail. Heb je deze nog niet? Het kan zijn dat onze bevestiging in de spam terecht is gekomen.

Kun je de mail niet vinden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via  shop@studiopets.com of bel naar +31 297 349 789 en wij helpen je graag verder.

Mijn ingevulde gegevens kloppen niet, wat nu?

Je kunt wijzigingen doorgeven totdat de bestelling verwerkt en ingepakt is. Daarna is het niet meer mogelijk om wijzigingen door te geven.

Is het doorgegeven adres onjuist? Geef dit zo snel mogelijk door. Wij zetten de informatie door naar de vervoerder, maar kunnen geen garanties geven als de bestelling al verwerkt is.

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?

Je kunt de bestelling wijzigen of annuleren totdat de order is verwerkt. Mail zo snel mogelijk naar shop@studiopets.com om de wijzigingen of de annulering door te geven.

Let op! Om jouw bestelling zo snel mogelijk te kunnen bezorgen, gaan wij daar direct mee aan de slag in ons magazijn. Als je al een Track & Trace code hebt ontvangen, is de bestelling al onderweg en kunnen wij de bestelling niet meer wijzigen of annuleren.

Je kan de artikelen binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Lees meer over de voorwaarden voor het retourneren onderaan in het hoofdstuk Garantie & Retourneren.

Betalen
Hoe kan ik betalen?

Wij hebben verschillende betaalmethodes ter beschikking gesteld waarmee je internationaal veilig kunt betalen.

 • iDeal – Met iDeal kun je online betalen via de vertrouwde online betaalomgeving van jouw eigen bank.
 • Creditcard – Je kunt betalen met MasterCard, VISA of American Express.
 • PayPal – PayPal is een wereldwijd bekend online betaalsysteem. Koppel je bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken met jouw PayPal Rekening.
 • Bankcontact (België)
 • Sofort (Duitsland)
 • Apple Pay
Kan ik achteraf betalen?

Nee, het is helaas niet mogelijk om achteraf te betalen in onze webshop. Je kan de artikelen binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.

Garantie & retourneren
Wat zijn de retourvoorwaarden?

Wanneer je een product wilt retourneren kan dit binnen 14 dagen na ontvangst. Het product moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

 • Het product bevat alle originele labels (indien oorspronkelijk aanwezig)
 • Het product heeft geen gebruikerssporen of beschadigingen
 • Het product is compleet en alle onderdelen daarvan worden (indien mogelijk in de originele verpakking) teruggestuurd

Het product kan op eigen kosten geretourneerd worden naar:

Studio Pets

Aalsmeerderweg 283-1

1432CN Aalsmeer

Nederland

Hoe kan ik mijn product retourneren?

Wanneer je een product wilt retourneren kan dit binnen 14 dagen na ontvangst.

Stuur een e-mail naar shop@studiopets.com dat je een product wil retourneren. Vergeet niet je bestellingnummer te vermelden. Verstuur op eigen kosten het product naar:

Studio Pets

Aalsmeerderweg 283-1

1432CN Aalsmeer

Nederland

 

Wij inspecteren het product bij ontvangst en zullen de terugbetaling binnen 14 dagen na de retourmelding voldoen.

Let op! Producten die zijn gebruikt, gewassen, beschadigd en/of niet de originele labels hebben, komen niet in aanmerking voor restitutie.

Wanneer krijg ik het geld van de geretourneerde artikelen terug?

Zodra wij jouw pakket in goede orde hebben ontvangen doen wij ons best de aankoopprijs zo snel mogelijk aan je terug te betalen. Uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de retour in het Studio Pets magazijn wordt het geld teruggestort. De terugbetaling geschiedt op dezelfde wijze als de oorspronkelijke betaling is voldaan.

Een product is beschadigd of kapot. Wat moet ik doen?

Dat hoort niet te gebeuren! Stuur een foto van het product naar shop@studiopets.com met een foto van het kapotte/beschadigde product en wij kijken naar een passende oplossing!

Er ontbreekt een artikel in mijn pakket. Ontvang ik deze nog?

Oeps, dat is niet de bedoeling. Het zou kunnen dat één van jouw pakketten nog onderweg is. In onze e-mailbevestiging kun je zien of jouw bestelling uit meerdere pakketten bestaat.

Is er geen pakket meer onderweg? Dan lossen wij dit graag voor jou op bij onze klantenservice via shop@studiopets.com of bel naar +31 297 349 789. Houd het ordernummer van jouw bestelling bij de hand.