• Internationale verzending
  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 16 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Klantbeoordelingen

Studio Pets Brand Store in Westfield Mall of The Netherlands

04 juni 2021

Super trots zijn wij op de opening van onze 2e winkel in het glamoureuze en internationaal aan doende winkelcentrum Westfield Mall of the Netherlands in Leidschenhage.

Westfield Mall of the Netherlands is een geweldige belevingswereld met horeca, een bioscoop een arcadehal en een vele, vele winkels waaronder een prachtige Studio Pets Brand Store.

Bij binnenkomst van de winkel word je verwelkomt door een oase van geur, kleur en talloze dierenknuffels die jou helemaal onderdompelen in de wereld van Studio Pets.

Kies jouw lievelingsknuffel uit, zoek je favoriete accessoires erbij en personaliseer jouw knuffel met naam met onze name tag machine. Ook vind je er de leukste Studio Pets cadeaus, schoolspullen, dagboeken, kleurboeken, rugzakken en nog veel meer hebbespul. En vergeet niet een toffe foto te maken in de Studio Pets Selfie Booth!

Na je bezoek aan onze winkel valt er nog genoeg te shoppen in West Field Mall zoals in de Nijntje en Lego winkel. Er zijn leuke speeltoestellen voor de kleintjes aanwezig en genoeg eet een zit plekken om je te vermaken. Dit alles inclusief gratis parkeren! See you there!

Adres:

Westfield Mall of the Netherlands

Liguster 202, 2262 AC Leidschendam

Op de hoogte blijven van Studio Pets weetjes en producten?