• Internationale verzending
  • In prachtige kadoverpakking, klaar voor onder de boom
  • Gratis verzending vanaf €40,- in NL en BE
  • Klantbeoordelingen

Wist je dat knuffelen met knuffeldieren heel gezond voor je is?!

21 juni 2021

Wist je dat knuffelen met knuffeldieren heel gezond voor je is?!

Hoewel videogames, lego, mobiele telefoons en iPads het speelgoedland hebben overgenomen, is er in elk (kinder)hart ruimte voor good old fashioned knuffelspeelgoed. Want dierenknuffels houden je nu eenmaal gezond en gelukkig en wel hierom:

Kinderen die hun leven delen met huisdieren maar dus ook met knuffeldieren, zijn over het algemeen gelukkiger en voelen zich meer voldaan. Door de knuffels te aaien komen namelijk oxytocine en serotonine vrij, twee hormonen die zorgen voor een kalm en ontspannen gevoel. Oxytocine wordt ook wel het knuffelhormoon genoemd, hoe leuk is dat.

En waarom komen er bij Studio Pets knuffels meer knuffelhormonen vrij dan bij andere knuffels is omdat ze er extra aandoenlijk uitzien en extra zacht zijn.

Onze pluche dierenknuffels hebben namelijk dezelfde vertederende uiterlijke kenmerken als echte puppy’s, kittens of andere jonge diertjes. Daarnaast zijn Studio Pets knuffels gemaakt van de beste kwaliteit waardoor ze extra zacht en knuffelig aanvoelen.

Je hart maakt een sprongetje als je naar de koppies van onze Studio Pets pluche dieren kijkt en als je ze met ze knuffelt ontvangt direct een dosis geluk makend knuffelhormoon! Kom maar op met die knuffels!

Op de hoogte blijven van Studio Pets weetjes en producten?